

Yapılısı: Renkli örgü ipi ile tek şişle örülen cıvıl cıvıl rengarenk bir bebek yeleğidir. Çok düzgün bir örgü görünümü ile şık bir modeldir. Tam yapılışını bilmiyorum fakat çok hoşuma gittiği için sizlerle paylaşıyorum. Umarım yapılışını bilip yapanlar faydalananlar olacaktır. Eğer modelin yapılışını bilen varsa yorum bölümüne yazarsa memnun olurum. Çok güzel bir tek şişle yapılan bebek yeleği modelidir.
Popüler Aramalar
- tek ÅŸiÅŸle yelek
- tek ÅŸiÅŸ bebek yelekleri
- tek şiş örgü modelleri
- tek şişle örülen bebek yelekleri
- tek sisle orgu modelleri
Tags: tek şişle bebek örgüleri, tek şişle bebek yelekleri, tek şişle örgüler, tek şişle örülen bebek yeleği, tek şişle örülen bebek yelekleri, tek şişle örülen örgüler
3 Yorumlar “tek ÅŸiÅŸle örülen bebek yeleÄŸi”
Yorum Yazmayı Unutmayın
Filled Under: bebek yelekleri






a>

Ekim 25th, 2010 at 14:12
merhaba ben bu örgüyü biliyorum yeleğin altını başlamıştım fakat nasıl abi desen yapcamı bilemiyordum sizin sayenizde yeleğime desen buldum teşekkürler.
Kasım 28th, 2011 at 16:51
bu tunus iÅŸi bir yelek
Ocak 31st, 2012 at 13:45
merhaba acaba tek şişle örülen bebek yelekleri modelleri kazak süveter yapılışını varsa yazsın lütfen